Laitteiden ja koneiden osia sopimusvalmistuksena 

Tehokoneistus Oy on Suonenjoella toimiva savolainen yritys, joka tuottaa laitteiden ja koneiden osia sopimusvalmistuksena suomalaisille teollisuuden toimijoille. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

KONEISTUS JA KONEENOSAT

Yrityksemme on keskittynyt valmistamaan koneen osia teollisuuden toimijoille. Sopimusvalmistuksena tuotettavat osat voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaan yksittäiskappaleina tai suurempina sarjoina.

Lue lisää!

 

Luotettavat hitsaustyöt

Uudistuneet hitsauspalvelumme täyttävät alan laadunhallintastandardit ja tukevat koneistuspalveluitamme. Lisäksi laajan yhteistyöverkoston avulla voimme toimittaa asiakkaalle myös täysin valmiin tuotteen.

Lisätietoja

Märkämaalausta ja raekuulapuhallusta ammattitaidolla

Teemme märkämaalausta ja raekuulapuhallusta rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Tarjoamme laadukkaat palvelumme aina kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu tehokkaisiin pintakäsittelymenetelmiin täällä.

CNC-KONEISTUSTA LAAJALLA KOKEMUKSELLA

Tarvitsetko kevyttä tai keskiraskasta CNC-koneistusta? Käänny puoleemme. Tarjoamme asiantuntevaa CNC-sorvausta ja -jyrsintää tarpeidesi mukaan.

Lue lisää!

TARKKAA MANUAALISORVAUSTA

Meiltä saat tarkkaa manuaalisorvausta, -jyrsintää ja -porausta. Käytössämme on alan parhaat manuaalisorvit, joten voit olla varma korkealaatuisesta lopputuloksesta.

Tutustu manuaalisorvaukseen! 

 

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kerro millaisia koneistuspalveluita yrityksesi tarvitsee. Saat meiltä kustannustehokkaan tarjouksen sekä pitävän toimitusaikataulun. Asiakkaan tyytyväisyyden varmistaminen sekä sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat yrityksemme perusarvoja.

Pyydä tarjous!